C-Donor.nl

Vrouw

Dames wensmoeders,

Je hebt besloten de hulp te zoeken bij je kinderwens. De kans is dat je op deze site bent omdat je dit wil doen met een bekende donor (die je nu nog niet kent), ofwel een C-donor. Maar het kan zijn dat je het nog niet zeker weet. Dan hier een paar redenen om voor een C-donor te kiezen en niet een B-donor. Of juist niet, misschien staan deze redenen je niet aan.

  • Je wilt graag zelf bepalen waar je kinderen genetisch gezien vandaan komen, door de donor eerst te ontmoeten.
  • Je wilt dat je kind voor zijn of haar 16de al de mogelijkheid kan krijgen zijn of haar biologische vader te leren kennen.
  • De kliniek is je te klinisch, je wilt graag via zelfinseminatie zwanger worden.
  • De wachttijden bij de kliniek zijn veel te lang.

Bovenstaande korte lijst kan absoluut nog verder aangevuld worden.

Als je eenmaal weet dat je voor een C-donor wilt gaan, kun je deze in je eigen omgeving zoeken. Dit is over het algemeen niet makkelijk, en je kunt ook (online) advertenties zoeken, of zelf één plaatsen. Op deze site kan dit ook.

Voordat je donors gaat benaderen wil je misschien eerst eens goed bedenken wat je van een donor verwacht (misschien meer dan alleen maar zijn zaad?), en waar je allemaal op kan letten bij je keuze. Lees hier verder.

Als je eenmaal een donor hebt kun je in principe aan de slag. Maar je kunt niet om de haverklap de donor bij je roepen voor een poging, dat moet op het juiste moment. Timing is van belang.

En dan is het juiste moment er. Misschien wat meer informatie over hoe het dan in zijn werk gaat? Via de kliniek is een optie. Dan zal de kliniek de nodige informatie wel hebben. Deze site gaat er vanuit dat je het via zelfinseminatie doet.