C-Donor.nl

Megafoon

Nog een site met oproepen?

Inderdaad, er zijn al verschillende sites met oproepen. Op de links-pagina staan er ook andere. Maar op deze site wil ik het iets anders aanpakken.

Waar je op andere sites of de eigenaar moet mailen om een oproep te plaatsen, of niet meer krijgt dan een enkel tekstveld voor je oproep, wil ik op deze site het plaatsen van oproepen anders aanpakken.

Er zijn bepaalde zaken die wensmoeders bijna altijd van donoren weten willen, en andersom ook. Daarom zijn er voor deze zaken, voor donoren en wensmoeders verschillend, velden aanwezig om in te vullen, naast het standaard veld waar je je verhaal in kwijt kunt. Zien wat ik bedoel? Kijk op de demo-pagina.
Deze velden zijn allemaal optioneel, maar ze maken het je een stuk makkelijker als je niet zeker weet wat je in je oproep plaatsen wilt.

Oproepen lezen kan iedereen, maar om een oproep te plaatsen, of om op oproepen te reageren waar geen e-mailadres publiekelijk bij staat moet je je eerst aanmelden en inloggen. (We willen immers geen rare spamberichten tussen de oproepen hebben staan.)